Webshop Pretplata Coffee Shop O kavama
O nama B2B FAQ
20. Svibanj 2021. / Autor: Karibu / Teme: pretplati se na kavu, kava i knjiga, poklon paketi

Uz pretplatu na kavu, sad možete naručiti i knjigu.

Naš web shop uskoro slavi drugi rođendan. Perjanica našeg weba je „Pretplata na kavu“. Odlučili smo je okititi novim ruhom i za rođendan našoj Pretplati na kavu pokloniti knjigu/e.

Nećemo vam otkriti ništa novo kad kažemo da su kava i knjiga oduvijek savršen par. Kod njih se skupa rađaju ideje, potiču emocije, pružaju nam utjehu i vode nas na putovanja diljem svijeta.

Karibu Kaaawa tim je tim ne samo strastvenih kavoljubaca nego i još strastvenijih putoholičara koji su kao i mnogi ovih godinu (skoro dvije) skučeni u svojim kretanjima ka novim putovanjima. Nastojali smo vam stoga kroz priče o našim kavama koje dolaze iz raznih dijelova svijeta predočiti malo kulture, poduzetništva i avanturizma zrnaca kave koja i dalje putuju i stižu do vaših šalica. No, naša strast za putovanjima još uvijek nije zadovoljena pa ćemo vam uz vaše šalice kave predstaviti i poneku knjigu koje otvara prozore i šire horizonte.

Svoju platformu web shopa odlučili smo ponuditi malim neovisnim izdavačima i second-hand knjižarama koji će uz naš proizvod Pretplate na kavu moći ponuditi i neku svoju knjigu.

Kako ovime predstavljamo nešto novo, drugačije i neobično na neka vaša pitanja odgovorit ćemo kroz kratki razgovor (FAQ) Pretplate na kavu i Knjige koje nestrpljivo čekaju da se upoznaju i krenu u zajedničke avanture koje nikakva pandemija ne može spriječiti.

Pretplata na kavu: Knjigo, tako se radujem našoj suradnji. Neće li nas ljudi malo čudno gledati, kakav li smo mi to par?

Knjiga: Ma dajjj, mi smo super hibrid! Malo svježe pržene kave i knjiga su idealan poklon za svakoga i očekujem samo pozitivne kritike. Osim toga, ja dolazim samo u pakiranju Tromjesečne i Godišnje
pretplate. Oni koje me ne vole, nek' naruče mjesečnu pretplatu..ha ha ha

Pretplata na kavu: Što pretplatnici konkretno mogu očekivati u našem poklon paketu?

Knjiga: Slasnu kavu i dobru knjigu. Nakon toga sve prepuštamo sudbini. Pa nije li čarolija isprobavanja nečeg novog upravo to što ne znaš gdje će nas odvesti!?

Ali evo i malo konkretnije - oni koji se odluče na Tromjesečnu pretplatu mogu pri narudžbi odabrati jednu od tri ponuđene knjige (odabir knjige je opcionalan, Tromjesečna pretplata na kavu i dalje može isključivo biti kava), a pretplatnici Godišnje pretplate na kavu, na poklon dobivaju knjigu.

Pretplata na kavu: Kakve knjige će se moći birati?

Knjiga: Uvijek ćemo nuditi opciju odabira jednog od tri naslova koja nudimo (trudit ćemo se imati žanr za svačiji ukus). Cilj nam je našu web platformu otvoriti malim izdavačima koji nemaju mogućnost internet prodaje te na taj način povećati vidljivost njihovog kvalitetnog štiva. Pored toga, želimo surađivati i sa secong-hand knjižarama, poput naše Trešnje iz Tratinske. Želimo potaknuti kupnju već korištenih knjiga i tako promovirati ekološki aspekt ekonomije. Naravno, očekujemo i od naših web kupaca da nam predlože i žanr i izdavačke kuće i second-hand knjižare koje bi mogli kontaktirati.

Pretplata na kavu: Wowww, ja sam već oduševljena. Uzbuđenje raste. Radujem se našim zajedničkim putešesvijama. Smijem li postaviti još jedno pitanje za kraj – kad krećemo s našom prvom avanturom? Je li naša web platforma spremna za ovo kava&knjiga ludilo?

Knjiga: Sve je spremno, posjeti web, odaberi Tromjesečnu ili Godišnju pretplatu i izaberi svoju prvu
knjigu iz biblioteke Čitaj Knjigu. A vi, malo manje knjigoljupci, a više kavoljupci, i dalje klikajte po Mjesečnoj pretplati. P.S. Mi vas i dalje volimo. xoxo

< Prethodna priča > Iduća priča

Sve priče

11. Rujan 2021. / Autor: Karibu / Teme: kava iz ugande, man vs machine coffee

Kako je kava s Mjesečevih planina poletjela nazad na Mjesec iliti kako se rasprodala u rekordnom roku?


08. Rujan 2021. / Autor: Karibu / Teme: pretplata na kavu, specialty coffee, pržionice

Koje sve pržionice kave ste imali prilike upoznati kroz Karibu Kaaawa pretplatu na kavu?


11. Kolovoz 2021. / Autor: Karibu / Teme: kava iz konga, espresso priprema

Donosimo vam kavu iz Konga i recept za pripremu dobrog espressa


06. Kolovoz 2021. / Autor: Karibu / Teme: pretplati se na kavu, kava i knjiga, poklon paketi

Nova knjiga u našoj ponudi "Pretplata na kavu&knjigu"


29. Srpanj 2021. / Autor: Karibu / Teme: dirty chai, espresso chai, ledeni napitak

Dirty chai ili kako spojiti indijski crni čaj, začine i espresso?


17. Srpanj 2021. / Autor: Karibu / Teme: piling od kave, njega kože, kozmetika, uradi sam

DIY ili „uradi sam“ recepti za pripremu pilinga za tijelo s kavom