Webshop Pretplata O kavama
O nama B2B FAQ
01. Svibanj 2023. / Autor: Karibu / Teme: web shop, specialty coffee, pržionice, pretplata, karibu kaaawa

Karibu Kaaawa ponovo donosi finu kavu

Šuška se kako smo ponovo otvoreni.

Da, dobro ste čuli Karibu Kaaawa se vraća na tržište. Odmah na početku odgovaramo na najčešće pitanje posljednjih tjedana: Je li coffee shop ponovo otvoren?

Trenutno, naše poslovanje nastavlja se isključivo online putem, a budućnost nam svakako nosi otvorenje mjesta gdje ćemo svi zajedno moći uživati u kavi.

Kad?

To ni sami ne znamo, na krilima kave prepuštamo se da nas budućnost iznenadi, a dok nas drži ta kava euforija smišljamo i nove ideje za fresh start.

Novosti, novosti.

Pretplatnici će od ponovnog otvorenja moći putem maila izraziti želju ako žele primati pretplatu iz samo jedne pržionice (između onih s kojima surađujemo). Oni koji vole naša mjesečna iznenađenja nek se prepuste našem odabiru kao i dosad.

Karibu Kaaawa ima nove vlasnike Antonelu i Igora o kojima nešto više možete saznati na o nama. Ana i Ivana i dalje su savjetnice za uspješno poslovanje.

Ovog mjeseca u ponudi imamo kavu iz tri pržionice, dok smo ranije svaki mjesec prodavali kavu iz jedne pržionice. S Flying Roasters i Kaffeekirsche iz Berlina smo vas već upoznali, a ovog mjeseca u ponudi imamo kavu Varšavske pržionice HAYB, čija zrna još niste imali priliku probati kod nas.

Sve u svemu proljeće je idealno doba za ispijanje kave i isprobavanje novih okusa. Učinite svoj dom, balkon ili dvorište svojim omiljenim coffee mjestom.

< Prethodna priča > Iduća priča

Sve priče

06. Ožujak 2024. / Autor: Karibu / Teme: Karibu Kaaawa, specialty kava, espresso, filter, moka, onlineshop, pretplata na kavu

Barn - nova pržionica u ožujku


05. Veljača 2024. / Autor: Karibu / Teme: nova pržionica, espresso, filter kava, pretplata na kavu, karibu kaaawa, web shop, specialty kava

RIGHT SIDE COFFEE - nova pržionica u veljači


12. Siječanj 2024. / Autor: Karibu / Teme: nova pržionica, espresso, specialty kava, karibu kaaawa, pretplata na kavu

ELBGOLD - nova pržionica u siječnju


02. Siječanj 2024. / Autor: Karibu / Teme: specialty kava, karibu kaaawa, kava za sve, uživaj u kavi, ugostiteljstvo

Specialty kava za sve!


28. Rujan 2023. / Autor: Karibu / Teme: nova pržionica, specialty kava, espresso, karibukaaawa, filter, moka

GORIFFEE - nova pržionica iz Bratislave


25. Srpanj 2023. / Autor: Karibu / Teme: nova pržionica, specialty kava, espresso, filter, moka

MABO - nova pržionica iz Bukurešta