Webshop Pretplata O kavama PONUDA ZA FIRME
O nama B2B FAQ
03. Srpanj 2024. / Autor: Karibu / Teme: Karibu Kaaawa u srpnju donosi dobru karmu iz pržionice Good Karma Coffee. Pretplati se na kavu i isprobaj nešto novo ovog ljeta!

Good Karma Coffee - nova pržionica u srpnju

Dragi naši,

ljeto nam je stiglo brže nego što smo očekivali, pa smo za lijepe ljetne dane odlučili vam donijeti malo dobre karme u zrnima Good Karma Coffee.

Good Karma Coffee pržionica je čija se zrna mogu originalno kupiti u Karlsruheu, u Njemačkoj. Torsten glavni pržioničar o poslovanju ove pržionice kaže:

“Good Karma je smještena na vrhu brda, do nas je malo teže doći, ali zato kad se jednom popnete znate da ćete probati izvrsnu kavu. Surađujemo s malim farmama, podržavamo humanitarne projekte, volimo kavu, volimo raditi s kavom i volimo kad nekoga tko voli kavu ili će je tek zavoljeti možemo razveseliti.”

U ponudi Karibu Kaaawe imamo tri vrste zrna dobre Karme.

  1. Brasilien Fazenda Matao

Na farmi farmera Marca u brazilskoj regiji Mogiana, uzgaja se ovaj Brazil kojeg pržioničar Torsten kasnije pretvara u pržena zrna kave. Ovaj Brazil je specifičan po tome što se uzgaja na ravnici, te je teren pod nižim nadmorskim visinama. Na farmi se nalazi i polje eukaliptusa zbog čega grmlja kave na sebe preuzimaju njegove arome koje stvaraju poseban okus kave.

Kenia - Crossroads

U zapadnoj Keniji, u regiji Nandi na 1450 m n/v uzgaja se druga vrsta zrna dobre karme koju imamo u našoj ponudi. Projekt Crossroads za cilj je imao pružiti poslovne mogućnosti mladima bez posla u Keniji. Započeo je 2014. i od tad je na farmi posađeno 15 000 grmova kave. Glavni farmer Bernard nudi trajno zaposlenje i smještaj mladim ljudima koji žele nastaviti suradnju na farmi. 2022. na farmi je osnovan i coffee labaratorij na kojem se prže i isprobavaju uzoci, i na taj način pruža dodana vrijednost cijelom projektu. Kava proizvedena u Keniji ima note tamne čokolade, crnog ribiza i karamele

Schokolust und Kirschentraum blend

Treća kava koju možete isprobati je blend Indonezije (S-795) i Ruande (Red Bourbon). Ovaj blend idealan je za pripremu kave s mlijekom kako bi ljubitelji slatke kave bez dodanog šećera maksimalno iskoristili zrna. Srednje pržena zrna nude balans i zaokruženi okus zrelih trešanja i čokolade, a na vama je samo da kupite, isprobate i uživate. Idealna zrna za pripremu hladne kave za vruće ljetne dane!

Za kraj imamo samo jednu poruku.
Što čekaš, koji ti je mlinac? Brzo na web, istraži novu okuse kave ili se jednostavno pretplati na kavu i uživaj u istraživanju svaki novi mjesec!

Vaš KK Team!

< Prethodna priča

Sve priče

03. Srpanj 2024. / Autor: Karibu / Teme: Karibu Kaaawa u srpnju donosi dobru karmu iz pržionice Good Karma Coffee. Pretplati se na kavu i isprobaj nešto novo ovog ljeta!

Good Karma Coffee - nova pržionica u srpnju


18. Lipanj 2024. / Autor: Karibu / Teme: U vrućim ljetnim danima osvježi se Cascarom!

Cascara - stiglo nam je ljeto, osvježi se kava čajem


22. Svibanj 2024. / Autor: Karibu / Teme: Specialty kava za najljepša ljetna jutra

19 grams of summer


01. Svibanj 2024. / Autor: Karibu / Teme: Karibu Kaaawa web slavi novi 1. rođendan

Karibu Kaaawa web slavi novi 1. rođendan!


05. Travanj 2024. / Autor: Karibu / Teme: karibu kaaawa, specialty kava, espresso, moka, pretplata na kavu, online shop

KB Coffee - nova pržionica u travnju


06. Ožujak 2024. / Autor: Karibu / Teme: Karibu Kaaawa, specialty kava, espresso, filter, moka, onlineshop, pretplata na kavu

Barn - nova pržionica u ožujku