O nama Coffee Shop E-trgovina Rezervirajte naš prostor Veleprodaja Priče Kontakt

Pretplata

Odlučili ste se za pretplatu!? Javite nam odluku u roku od

dana
sati
minuta
sekundi

Što je pretplata?

Nikako ne želite započeti dan bez vrhunske kave. Želite je imati u dovoljnim količinama i uvijek svježu. Poznajete li malo, ili pak malo više svijet vrhunskih kava, i voljni ste kušati uvijek nove vrhunske kave različitih pržioničara diljem Europe? Onda je ovo svakako pravo mjesto za vas.

Pretplatom, na period koji sami odaberete (bilo 3, 6 ili 12 mjeseci), na vaša vrata svaki mjesec će stići kutija s kavom (250g) koju mi pažljivo biramo svaki mjesec za vas.

Naša kutija s kavom bit će vaše mjesečno iznenađenje koje će vam osvježiti svaki novi radni dan, kao i dane odmora. Jeste li spremni pridružiti nam se i pretplatiti se na aromatično zadovoljstvo?

Kako funkcionira?

1

Odaberi period

Pretplatite se na 3, 6 ili 12 mjeseci.

2

Izvrši uplatu

Plaćanje je moguće izvršiti putem internet bankarstva ili općom uplatnicom. Pošaljite nam potvrdu o uplati.

3

Dostava na kućnu adresu

A mi vama - kavu.
Kuc kuc, kutija s kavom je na vašim vratima.

Egzotične zemlje porijekla kave i rad farmera oslikavaju se u svakom zelenom (neprženom) zrnu kave. Vrhuncu okusa svakako pridonosi i kemijski proces prženja iza kojeg stoje
vrijedni i strastveni pržioničari malih pržionica diljem Europe.

Surađujemo s nekoliko europskih pržionica. Cilj nam je taj broj povećavati i širiti suradnju izvan granica Europe. Suradnju smo za sad ostvarili s pržionicama u Hrvatskoj, Njemačkoj, Belgiji, Mađarskoj i Španjolskoj.

---
---
---
---
---
---

Pretplati se

Izaberite jednogodišnju pretplatu i osigurajte si šalicu vrhunske kave svaki dan. A vrijednost za novac je u ovom slučaju najbolja.