Webshop Pretplata O kavama PONUDA ZA FIRME
O nama B2B FAQ
06. Kolovoz 2021. / Autor: Karibu / Teme: pretplati se na kavu, kava i knjiga, poklon paketi

Nova knjiga u našoj ponudi "Pretplata na kavu&knjigu"

Pisali smo vam prije mjesec, dva da uz našu pretplatu na kavu sada možete odabrati i knjigu. Slijedimo svoju inicijalnu ideju da našu web platformu otvorimo ka malim, ne afirmiranim izdavačkim kućama pa vam danas predstavljamo suradnju s udrugom Domino.

Domino, pored svojih raznovrsnih aktivnosti, provodi i nakladničku djelatnost u sklopu koje je objavljeno više od 30 knjiških naslova. Knjiga Loše djevojke (Las Malas) koju vam ovdje predstavljamo je knjiga argentinske trans spisateljice Camile Sose Villade. To je priča o 19-godišnjoj trans ženi koja se doseljava u veliki grad i pridružuje skupini trans seksualnih radnica. Ovaj nagrađivani roman istovremeno je bajkovit i strašan – nudi intiman grupni portret i eksplozivni manifest transrodnog društva. U njemu se spajaju dva trans lica koja odbijaju i užasavaju malograđansko društvo: trans-bijes i trans-zabava. Camila Sosa Villada kao spisateljica istražuje rodni identitet i bavi se pitanjima perspektive seksualnosti i njezine važnosti u današnjem globalnom svijetu.

Nećemo vam previše otkriti o ovoj knjizi već se nadamo se da ćete uživati čitajući je. Slobodno nam se javite ako imate prijedloge za suradnju s malim izdavačkim kućama, a u međuvremenu uživajte u proširenju ponude naših knjiga. Za sve informacije o trenutnoj biblioteci knjiga i kave pogledajte u odjelu tromjesečna i godišnja - pretplata na kavu & knjigu.

U našem coffee shopu također možete prelistati i slikovnice sa slike niže koje su nastale pod uređivačkom palicom udruge Domino. Uživajte u knjigama i kavi! ☕️

< Prethodna priča > Iduća priča

Sve priče

03. Srpanj 2024. / Autor: Karibu / Teme: Karibu Kaaawa u srpnju donosi dobru karmu iz pržionice Good Karma Coffee. Pretplati se na kavu i isprobaj nešto novo ovog ljeta!

Good Karma Coffee - nova pržionica u srpnju


18. Lipanj 2024. / Autor: Karibu / Teme: U vrućim ljetnim danima osvježi se Cascarom!

Cascara - stiglo nam je ljeto, osvježi se kava čajem


22. Svibanj 2024. / Autor: Karibu / Teme: Specialty kava za najljepša ljetna jutra

19 grams of summer


01. Svibanj 2024. / Autor: Karibu / Teme: Karibu Kaaawa web slavi novi 1. rođendan

Karibu Kaaawa web slavi novi 1. rođendan!


05. Travanj 2024. / Autor: Karibu / Teme: karibu kaaawa, specialty kava, espresso, moka, pretplata na kavu, online shop

KB Coffee - nova pržionica u travnju


06. Ožujak 2024. / Autor: Karibu / Teme: Karibu Kaaawa, specialty kava, espresso, filter, moka, onlineshop, pretplata na kavu

Barn - nova pržionica u ožujku