Webshop Pretplata O kavama PONUDA ZA FIRME
O nama B2B FAQ
25. Siječanj 2022. / Autor: Karibu / Teme: čaj za doma, afrički biljni čaj, voćni čaj, crni hibiskus

Aromatični čajevi s afričkih farma odnedavno u ponudi Karibu Kaaawe

Ovih dana nam zima pokazuje svoje zube! Vrijeme kada najviše uživamo u toplini svojih domova. Kako bi se dodatno ugrijali, Karibu Kaaawa uvrstila je u svoju ponudu nekoliko vrsta čajeva koje možete sami pripremiti kod kuće.

Za sad u ponudi imamo afrički biljni čaj koji će osvojiti sve koji uživaju u ispijanju mente. Ovaj biljni čaj je osvježavajući ljupki spoj slatkog divljeg medonosnog grma pomiješanog sa osvježavajućom metvicom, limunskom travom i crvenom hibiskusom. Medonosni grm je prirodno uzgojen u planinama Tsitsikamma i odlično se slaže s crvenim hibiskusom u mješavini čaja, a uzgojen je Shire Highlands. Zajedno s limunskom travom i metvicom, ove biljke stvaraju osvježavajući čaj koji je odličan i kao vrući i hladni napitak.

Za one koje preferiraju voćne čajeve, tu je bijeli čaj u kombinaciji s marakujom i breskvom. Bijeli čaj s hibiskusom i notama breskve i marakuje jedinstvena je fuzija čaja u kojem je bijeli čaj kao baza pomiješan s lokalno uzgojenim hibiskusom, komadićima šipka i aromama marakuje i breskve. Crveni hibiskus je lijep cvijet koji se može odlično stopiti s čajem, a klima i tlo u gorju Shire savršeni su za uzgoj ovog cvijeta. Uživajte u ovom ukusnom čaju za doručak ili u ugodno poslijepodne! Odličan je i kao ledeni čaj.

Za ljubitelje crnog čaja, tu je crni čaj u kombinaciji s hibiskusom. Crni hibiskus je izvanredna fuzija čaja gdje se odlično slažu veliki listovi crnog čaja slatkastog okusa meda sa crvenim hibiskusom koji mu daje svjež - trpak okus. Ovaj čaj izravno dolazi sa farme Satemwa Tea u Malaviju. Na farmi se očituje sjajna suradnja njenih vlasnika i drugih malih farmera iz okolice. Dobra međusobna suradnja rezultirala je odličnom fuzijom čaja koja je idealna kao ledeni napitak u vruće ljetne dane.

< Prethodna priča > Iduća priča

Sve priče

03. Srpanj 2024. / Autor: Karibu / Teme: Karibu Kaaawa u srpnju donosi dobru karmu iz pržionice Good Karma Coffee. Pretplati se na kavu i isprobaj nešto novo ovog ljeta!

Good Karma Coffee - nova pržionica u srpnju


18. Lipanj 2024. / Autor: Karibu / Teme: U vrućim ljetnim danima osvježi se Cascarom!

Cascara - stiglo nam je ljeto, osvježi se kava čajem


22. Svibanj 2024. / Autor: Karibu / Teme: Specialty kava za najljepša ljetna jutra

19 grams of summer


01. Svibanj 2024. / Autor: Karibu / Teme: Karibu Kaaawa web slavi novi 1. rođendan

Karibu Kaaawa web slavi novi 1. rođendan!


05. Travanj 2024. / Autor: Karibu / Teme: karibu kaaawa, specialty kava, espresso, moka, pretplata na kavu, online shop

KB Coffee - nova pržionica u travnju


06. Ožujak 2024. / Autor: Karibu / Teme: Karibu Kaaawa, specialty kava, espresso, filter, moka, onlineshop, pretplata na kavu

Barn - nova pržionica u ožujku