Webshop Pretplata O kavama
O nama B2B FAQ
25. Siječanj 2022. / Autor: Karibu / Teme: čaj za doma, afrički biljni čaj, voćni čaj, crni hibiskus

Aromatični čajevi s afričkih farma odnedavno u ponudi Karibu Kaaawe

Ovih dana nam zima pokazuje svoje zube! Vrijeme kada najviše uživamo u toplini svojih domova. Kako bi se dodatno ugrijali, Karibu Kaaawa uvrstila je u svoju ponudu nekoliko vrsta čajeva koje možete sami pripremiti kod kuće.

Za sad u ponudi imamo afrički biljni čaj koji će osvojiti sve koji uživaju u ispijanju mente. Ovaj biljni čaj je osvježavajući ljupki spoj slatkog divljeg medonosnog grma pomiješanog sa osvježavajućom metvicom, limunskom travom i crvenom hibiskusom. Medonosni grm je prirodno uzgojen u planinama Tsitsikamma i odlično se slaže s crvenim hibiskusom u mješavini čaja, a uzgojen je Shire Highlands. Zajedno s limunskom travom i metvicom, ove biljke stvaraju osvježavajući čaj koji je odličan i kao vrući i hladni napitak.

Za one koje preferiraju voćne čajeve, tu je bijeli čaj u kombinaciji s marakujom i breskvom. Bijeli čaj s hibiskusom i notama breskve i marakuje jedinstvena je fuzija čaja u kojem je bijeli čaj kao baza pomiješan s lokalno uzgojenim hibiskusom, komadićima šipka i aromama marakuje i breskve. Crveni hibiskus je lijep cvijet koji se može odlično stopiti s čajem, a klima i tlo u gorju Shire savršeni su za uzgoj ovog cvijeta. Uživajte u ovom ukusnom čaju za doručak ili u ugodno poslijepodne! Odličan je i kao ledeni čaj.

Za ljubitelje crnog čaja, tu je crni čaj u kombinaciji s hibiskusom. Crni hibiskus je izvanredna fuzija čaja gdje se odlično slažu veliki listovi crnog čaja slatkastog okusa meda sa crvenim hibiskusom koji mu daje svjež - trpak okus. Ovaj čaj izravno dolazi sa farme Satemwa Tea u Malaviju. Na farmi se očituje sjajna suradnja njenih vlasnika i drugih malih farmera iz okolice. Dobra međusobna suradnja rezultirala je odličnom fuzijom čaja koja je idealna kao ledeni napitak u vruće ljetne dane.

< Prethodna priča > Iduća priča

Sve priče

08. Srpanj 2023. / Autor: Karibu / Teme: specialty kava, kozmetika, poklon, ljetni paket

Specialty kava - specialty kozmetika


26. Svibanj 2023. / Autor: Karibu / Teme: karibu kaaawa, umjetnost, natječaj, poezija, fotografija

Karibu Kaaawa ART natječaj


25. Svibanj 2023. / Autor: Karibu / Teme: 19 grams, specialty coffee, webshop, nova pržionica, kava

Ljeto je sve bliže - upoznajte 19 grams


10. Svibanj 2023. / Autor: Karibu / Teme: HAYB, pržionice, specialty coffee, web shop

HAYB - nova pržionica iz Varšave


01. Svibanj 2023. / Autor: Karibu / Teme: web shop, specialty coffee, pržionice, pretplata, karibu kaaawa

Karibu Kaaawa ponovo donosi finu kavu


13. Travanj 2022. / Autor: Karibu / Teme: talog kave, proljeće i sadnja, kompost, prirodno gnojivo

Talog kave u proljetnim vrtlarskim aktivnostima