Webshop Pretplata O kavama PONUDA ZA FIRME
O nama B2B FAQ
28. Rujan 2023. / Autor: Karibu / Teme: nova pržionica, specialty kava, espresso, karibukaaawa, filter, moka

GORIFFEE - nova pržionica iz Bratislave

S približavanjem jesenskih dana sve češće maštamo o toplim napitcima i uživanju u toplini naših domova. Jeste li znali da vas šalica kave koju skuhate doma, ako se pretplatite na Karibu Kaaawu stoji 44 centa. Vrlo impresivno zar ne? :)

Pretplata na kavu još uvijek je nov fenomen u Hrvatskoj, a mi vas ovim putem pozivamo da budete inovativni i iskušate kako je zanimljivo i isplativo svaki mjesec primati naše paketiće i isprobavati nove kvalitetne kave iz naših partnerskih pržionica diljem Europe.

Prvi listopada je i Međunarodni dan kave, a mi smo našu ponudu za taj značajan mjesec obogatili kavom iz slovačke pržionice Goriffee.

Za sebe momci iz Bratislave kažu kako je temeljni stup Goriffee trgovina izgrađena na dobrim međuljudskim odnosima. Redovito putuju na farme kave, održavaju dugoročne odnose s farmerima, te iz godine u godinu vraćaju njihove kave u ponudu, uz osiguravanje poštene naknade za dobro obavljen posao.

Od njihove ponude Karibu Kaaawa je izabrala 4 vrste kave, a možete je pronaći u online dućanu

  1. Tanzania Mbeya AA - srednje pržena kava okusa mliječne čokolade i dinje, s naglašenom aromom klinčića. Vrsta kave je 100% kent arabica. Arabica Kent ima uravnoteženu, blagu kiselost sa srednjim tijelom. Voćke koje rastu oko ovih biljaka kave mogu poprimiti note tropskog voća i začina.

  2. Nicaragua Walba - srednje pržena kava iz Jinotega okusa mliječne čokolade, sušene naranče i indijskih oraščića. Vrsta kave od koje su dobivena zrna je 100% catuai arabica. Catuai arabica ima zajedničke karakteristike s robustom kao što je gorčina i jačina kave, a osnovni okus je gorko-sladak.

  3. Brazil Caramelo - srednje pržena kava svima poznatih okusa mliječne čokolade, karamele i orašastih plodova. Ako ste početnik u specialty coffee svijetu započnite svoje istraživanje putovanjem u Brazil.

  4. India Mooleh Manay - iznenađenje mjeseca specialty robusta. Da, toliko su se dobro brinuli o njoj da su i robustu doveli do specialty klase. Tijekom obrade fermentirana vinskim kvascem te kasnije sušena na klasičan prirodan način, čime je kava dobila vrlo zanimljivu dubinu okusa. U njemu nalazimo note grožđica i smokava, s blagim prizvukom ruma.

Trenutačno je Mooleh Manay vjerojatno najuzbudljivija i najnaprednija farma kave u Indiji i vrlo smo sretni što vam možemo predstaviti plodove njihova rada.

Kao i uvijek puni smo iznenađenja, isprobajte naše kave i uvjerite se sami koliko se kvalitete i ljubavi ulaže u naš specialty coffee svijet.

Vaš KK team!

< Prethodna priča > Iduća priča

Sve priče

03. Srpanj 2024. / Autor: Karibu / Teme: Karibu Kaaawa u srpnju donosi dobru karmu iz pržionice Good Karma Coffee. Pretplati se na kavu i isprobaj nešto novo ovog ljeta!

Good Karma Coffee - nova pržionica u srpnju


18. Lipanj 2024. / Autor: Karibu / Teme: U vrućim ljetnim danima osvježi se Cascarom!

Cascara - stiglo nam je ljeto, osvježi se kava čajem


22. Svibanj 2024. / Autor: Karibu / Teme: Specialty kava za najljepša ljetna jutra

19 grams of summer


01. Svibanj 2024. / Autor: Karibu / Teme: Karibu Kaaawa web slavi novi 1. rođendan

Karibu Kaaawa web slavi novi 1. rođendan!


05. Travanj 2024. / Autor: Karibu / Teme: karibu kaaawa, specialty kava, espresso, moka, pretplata na kavu, online shop

KB Coffee - nova pržionica u travnju


06. Ožujak 2024. / Autor: Karibu / Teme: Karibu Kaaawa, specialty kava, espresso, filter, moka, onlineshop, pretplata na kavu

Barn - nova pržionica u ožujku